Úvodní stránka > Aktuality

Nabídka zkoušky "Zemědělský poradce pro živočišnou výrobu (41-064-R)"

13.6.2017

Nabídka možnosti absolvování zkoušky v rámci „Národní soustavy kvalifikací“ pro profesní kvalifikaci Zemědělský poradce pro živočišnou výrobu (41-064-R).

Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím „Národní soustavy kvalifikací“ (viz. http://www.narodnikvalifikace.cz/).

Zkouška je určena lidem, kteří danou problematiku ovládají a mohou jít přímo ke zkoušce, aniž by museli navštěvovat nějaký kurz, bez ohledu na to, kde a jakým způsobem dané vědomosti a znalosti získali (takto to vyplývá ze zákona č. 179/2006 Sb.). Podle vyhlášky č. 176/2009 Sb. platí, že existuje-li schválená profesní kvalifikace pro danou oblast, musí nově akreditované rekvalifikace být zakončeny zkouškou dle profesní kvalifikace. V takovém případě získáte certifikát o profesní kvalifikaci automaticky se zakončením kurzu, pokud zkoušku z profesní kvalifikace úspěšně složíte.

Každá kvalifikace má svůj kvalifikační standard a hodnoticí standard. Kvalifikační standard uvádí, co má uchazeč umět, tj. jaké má mít znalosti a dovednosti. Hodnoticí standard udává, jak se tyto znalosti/dovednosti budou zkoušet. V informačním textu pod tabulkami hodnoticí standard naleznete také požadavky na uchazeče – vzdělání, případně požadavky na zdravotní způsobilost, či další nezbytné požadavky pro připuštění ke zkoušce. aj.

Více informací o profesní kvalifikaci Zemědělský poradce pro živočišnou výrobu (41-064-R) zjistíte na:

http://www.narodnikvalifikace.cz/kvalifikace-1071-Zemedelsky_poradce_pro_zivocisnou_vyrobu

Bližší informace k průběhu absolvování zkoušky pro kvalifikaci Zemědělský poradce pro živočišnou výrobu (41-064-R), kterou vypisuje pro rok 2017 autorizovaná osoba ČZU v Praze, zjistíte v příloze (Prihlaska_ke_zkousce_2017_poradciZV.doc; Osnova_projektu_a_info.pdf)

Přílohy
prihlaska-ke-zkousce-2017-poradcizv.doc
osnova-projektu-a-info.pdf


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN