Úvodní stránka > Aktuality

Zemědělský svaz a společnost Schaumann prodlužují spolupráci

17.5.2017

Zemědělský svaz ČR a společnost Schaumann se dohodli na pokračování spolupráce a toto své rozhodnutí potvrdili podpisem smlouvy na Národní výstavě hospodářských zvířat v Brně.

V pátek 12. května se na brněnském výstavišti, kde probíhala Národní výstava hospodářských zvířat, sešli zástupci Zemědělského svazu ČR Ing. Martin Pýcha, předseda ZS, a zástupce společnosti Schaumann ČR s.r.o. Ing. Dušan Kořínek, Ph.D., obchodní ředitel, aby podepsali smlouvu o vzájemné spolupráci. „Velmi si vážíme naší dlouhodobé spolupráce a jsme rádi, že se společností Schaumann budeme pokračovat v této spolupráci i nadále,“ uvedl předseda ZS Ing. Martin Pýcha.

smlouva Schaumann a ZS ČR

Společnost Schaumann, která je dlouholetým partnerem Zemědělského svazu ČR, nabízí komplexní servis pro chovatele zvířat. Cílem společnosti je nejvyšší míra spokojenosti zákazníků v procesním řetězci živočišné výroby. Každý zákazník by měl mít k dispozici koncept výživy a krmení, který zohlední individuální podmínky jeho podniku a umožní mu dosáhnout pomocí inovativních a vysoce kvalitních výrobků vysokou užitkovost, udržitelnost a hospodárnost v chovu zvířat. Základem firemní strategie je úzká vazba vlastního výzkumu, vlastní výroby a odborného poradenství přímo u zákazníka.

Zemědělský svaz ČR je nezisková nevládní organizace sdružující zemědělské podniky, jejichž zájmy hájí nejen na domácím poli ale také v zahraničí. Navíc svým členům nabízí širokou škálu dalších služeb, např. právní servis, tvorba a správa webových stránek, nákupní aukce energií, levnější volání díky rámcovým smlouvám, odborné semináře a školení či pravidelný týdenní informační servis.
Iveta Vondrová

Přílohy
tz-2017-5-17-smlouva-se-schaumann.doc


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN