Úvodní stránka > Aktuality

Dopravu opět komplikují sníh a námraza

9.2.2021

Dopravu komplikují sníh a námraza. V ČR v úterý sněžilo v západních, středních, severních Čechách i na Olomoucku. V průběhu dne by sněžení mělo ustoupit. Například v Libereckém kraji napadlo do rána pět až deset centimetrů sněhu, silně mrzne, teploměry klesají až k minus 12 stupňům Celsia. Sněžilo také na Vysočině a problémy jsou na D1 před Brnem. Špatná situace je také na jihu Moravy, kde kvůli námraze na silnici řeší policisté desítky nehod. Kolony se tvoří i na dálnici D8 (Německo už otevřelo tunel ve směru Drážďany, průjezdné jsou tunely Panenská a Libouchec na D8). Lidé by měli počítat se zpožděním městské hromadné dopravy a nejezdí některé regionální vlaky. Mrazivé teploty v ČR budou pokračovat, ve středu se očekává další sněžení. Zpráva z ČT24 je v plném znění zde:

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3267092-na-vysocine-a-liberecku-snezilo-problemy-jsou-na-d1-pred-brnem

 

Po zhruba 16 hodinách jsou opět průjezdné tunely Libouchec a Panenská na dálnici D8. Zavřené byly kvůli uzavření německého tunelu ve směru na Drážďany. Kolony, které se tvořily od 68 kilometru dálnice D8 se pomalu rozjíždějí. Zdroj:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/tunel-drazdany-d8-na-nemecko-libouchec-panenska-dopravni-situace-pocasi_2102090743_ban

 

 

 


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN