Úvodní stránka > Aktuality

Maďarské hranice zůstanou částečně otevřené

1.9.2020

Občané zemí visegrádské čtyřky (V4), tedy Češi, Poláci a Slováci, budou moci i po 1. září vstoupit do Maďarska, pokud měli rezervované ubytování a pokud předloží negativní test na koronavirus, který nebude starší než pět dnů. Uvedl to maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó. Maďarsko zakázalo od 1. září do země vstup cizincům kvůli rostoucímu počtu případů nákazy koronavirem. Více z ČT24 zde:

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3173892-madarske-hranice-zustanou-castecne-otevrene-vedle-cechu-i-pro-polaky-a-slovaky

 

Pandemie koronaviru nadále ovlivňuje cestování do zahraničí. Do některých zemí nedoporučuje cestovat české ministerstvo zahraničí aněkteré státy nemusí akceptovat cestovatele z ČR. V tomto srpnovém přehledu ČT24 jsou informace s odkazy, které pomohou s orientací v cestování za hranice:

https://ct24.ceskatelevize.cz/specialy/koronavirus/3164610-rozcestnik-kde-hledat-informace-o-cestovani-a-opatrenich-v-zahranici

 


Nenechte si ujít aktuální informace ke Koronaviru. Zde se můžete bezplatně přihlásit k odběru Koronavirového zpravodajství Zemědělského svazu ČR.


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN