Úvodní stránka > Aktuality

Autobusové zájezdy na výstavu do Brna a zlevněné vstupné

7.4.2017

Vážení členové, partneři a příznivci Zemědělského svazu ČR,

 

přijměte naše pozvání na NÁRODNÍ VÝSTAVU HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT a Mezinárodní veletrh pro živočišnou výrobu ANIMAL TECH, které se konají od 11. do 14. května 2017 na brněnském výstavišti. Zemědělský svaz ČR a Zemědělství žije! budou opět u toho v pavilonu F. Tímto Vás zveme na návštěvu!

Národní výstava v Brně je letošní největší tuzemskou zemědělsko-chovatelskou přehlídkou. Na její přípravě se podílejí chovatelské svazy a dalších odborné instituce. Více než dvě stě chovatelů přiveze do Brna na osm set kusů zvířat. Během výstavy proběhnou národní šampionáty masného skotu, holštýnského skotu, brown swiss skotu, jersey skotu a soutěžní přehlídka českého strakatého skotu. Návštěvníci budou moci sledovat také předvádění a hodnocení ovcí, koz, prasat a koní. Nově se bude konat veletrh ANIMAL TECH, kde vystavovatelé představí technologie pro chov, krmiva, veterinární přípravky, reprodukční techniku a genetické služby. Chybět nebudou ani zemědělské stroje.

Navštívit můžete i NÁRODNÍ VÝSTAVU MYSLIVOSTI, která nabídne bohatou přehlídku mysliveckých a loveckých potřeb a bohatý doprovodný program. Vystaveny budou významné lovecké trofeje a preparáty, a to jak z českých, tak i zahraničních honiteb.

Souběžně probíhá také Veletrh udržitelného života v krajině NATUR EXPO BRNO, který je zaměřen na vodu v krajině a zadržování vody v půdě. Formou expozic i doprovodných programů se představí konkrétní opatření a řešení pro zachování dobrých podmínek například pro zemědělství v období klimatické změny.

Pro letošní rok je pro vás připravena nabídka ZVÝHODNĚNÝCH VSTUPENEK pro organizované autobusové zájezdy. V případě hromadné návštěvy bude poskytnuta účastníkům vstup za cenu 60,-Kč/osoba (oproti standardní vstupence 180,-Kč/osoba).

Zlevněná vstupenka platí pro skupinu minimálně 15ti lidí!

 

Pokud byste rádi zrealizovali organizovaný zájezd, tak stačí udělat následující kroky:

  1. Kontaktujte paní Olgu Bubnovou (obubnova@bvv.cz, tel.: 541 152 795) a vyžádejte si registrační formulář pro účastníky zájezdu.
  2. Vytiskněte registrační formuláře a rozdejte účastníkům zájezdu.
  3. Vyplňte formuláře před příjezdem na výstaviště.
  4. Vyberte vyplněné formuláře od všech účastníků.
  5. Vyberte od každého účastníka vstupné ve výši 60 Kč.
  6. Odevzdejte všechny registrační formuláře najednou na pokladně, pak můžete hromadně zakoupit vstupenky pro všechny účastníky zájezdu.

Po uskutečnění všech uvedených kroků s vámi budeme počítat při parkování, budete rychle odbaveni u pokladny a návštěvu výstaviště si dokonale užijete.

Více informací na webu http://www.bvv.cz/narodni-vystava-hospodarskych-zvirat-brno/

Nechcete jet hromadně autobusem?

Pokud byste měli zájem navštívit výstavu, ale nechcete se zúčastnit zájezdu hromadně, nabízíme vám také zvýhodněnou vstupenku za 60 Kč (oproti 180 Kč) skrze registrační formulář.

 

Váš registrační kód:

RVEW9F3W5Q (hromadný kód)

 

Postup registrace:

  • jděte na stránky www.animaltech.cz
  • klikněte na banner "REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ"
  • vyberte veletrh podle pozvánky
  • zadejte registrační kód viz. výše
  • vyplňte zobrazený formulář a odešlete

Po registraci a platbě online obdržíte emailem voucher ve formátu PDF, který si vytiskněte. PDF se vstupenkou použijte na turniketech u vstupu na veletrh. Vstup na veletrh lze uplatnit i v případě PDF uloženého v mobilním zařízení.

V případě problémů s registrací vstupenky, volejte na Helpdesk tel.: +420 541 152 923

Telefonní linka je v provozu vždy Po - Pá, 9.00-15.00 h.

Registrační kód lze použít opakovaně, počet registrací není limitovaný.

Na Vaši návštěvu se těší Zemědělský svaz ČR.


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN