Úvodní stránka > Aktuality

Naučný program v Brně

8.2.2018

Zemědělský svaz ČR v rámci projektu Zemědělství žije! připravuje netradiční naučný program v rámci veletrhu Techagro, který se uskuteční ve dnech 8. až 12. dubna na Výstavišti v Brně. Od pondělí do čtvrtka si základní a střední školy mohou objednat na zajímavou přednášku o moderních technologiích a zemědělských strojích využívaných v rostlinné i živočišné výrobě. Žáci a studenti se dozví zajímavosti o technologiích zpracování půdy, využívání navigace, ošetření vegetace, sklizni plodin a mechanizaci živočišné výroby.

Besedu doplní poznávací soutěže se zemědělskou tematikou. V neposlední řadě se uskuteční také komentovaná prohlídka u některých výrobců a prodejců zemědělské techniky s reálnou ukázkou a popisem funkce zemědělské techniky.

Program je určen pro 7. a 8. třídy základních škol, gymnázia, střední školy a speciálně pro střední zemědělské školy a učiliště. Besedy se uskuteční v přednáškovém sále P3 umístěném v hale P, a to od pondělí do čtvrtka, vždy v 9.30 a 11 hodin, ve čtvrtek od 13.30 a 15 hodin. Čtvrtek je věnován především školám a zájezdům, vstupné na výstavu pro tento den je pro objednané skupiny za splnění podmínek daných Veletrhy Brno zcela zdarma.

Objednávky na naučný program Zemědělství žije! směřujte na e-mail: jelinkova@zscr.cz.

Soňa Jelínková

 

Zemědělský svaz ČR 


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN