Úvodní stránka > Aktuality

Dny českého zemědělství 2019

10.6.2019

Zemědělský svaz České republiky se rozhodl v letošním roce uspořádat první ročník celorepublikových Dnů českého zemědělství, respektive dnů otevřených dveří v zemědělských podnicích napříč republikou. Smyslem a cílem této akce je veřejnosti představit zemědělství a tím přispět k jeho pozitivnímu vnímání, a to především jako zajímavého a moderního oboru a zároveň odbourat mýty, které o zemědělství kolují.

Tyto dny otevřených dveřích v zemědělských podnicích se uskuteční v jednotném celorepublikovém termínu, a to 14. – 15. června 2019. Dvoudenní charakter akce umožní nahlédnout do tajů zemědělství jak školy, tak i laickou veřejnost. Pátek bude určen převážně pro děti ze škol, případně i laickou veřejnost a sobota již zcela pro veřejnost.

V interaktivní mapě můžete nalézt, kde v naší republice se tyto Dny českého zemědělství uskuteční a jaký program zde na vás bude čekat. Připojili jsme i informace o dalších dnech otevřených dveří, které se již vzhledem ke své tradici konají mimo tento termín.

Přehled všech akcí včetně pozvánek naleznete na stránkách Zemědělství žije!

 


Zobrazit místa Dny českého zemědělství na větší mapě.

 


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN