Úvodní stránka > Aktuality

Konference SPOLEČNÁ ZEMĚDĚLSKÁ POLITIKA PO ROCE 2021 - 22.9.2021 9:00 až 16:00 v Hotelu Olšanka (Táboritská 23, Praha 3)

2.8.2021

Dovolte mi vás co nejsrdečněji pozvat na konferenci na téma "SPOLEČNÁ ZEMĚDĚLSKÁ POLITIKA PO ROCE 2021", která se bude konat ve středu 22. září 2021 od 9:00 - 16:00 v Kongresovém sálu Hotelu Olšanka, Praha 3.

Zajímá vás, jak bude vypadat nastavení budoucí SZP? Zavede nová vláda ČR zastropování přímých plateb? Mohou zemědělci spoléhat na podporu investic a konkurenceschopnosti? Bude prioritou udržení živočišné výroby? Jak mají být řešena environmentální témata a budou vůbec prostředky na cokoliv jiného? Chce vůbec ještě někdo zemědělství v ČR?

Na konferenci jsme pozvali hosta ze zahraničí (Německé DBV), Europoslance, který byl u jednání o budoucí SZP EU v Bruselu i současného ministra zemědělství. Svou účast potvrdili zástupci politických stran a koalic, kteří představí své programy pro zemědělství a zúčastní se odpolední panelové debaty na téma tří diskusních okruhů:

  1. Přímé platby
  2. Podpora investic a spolufinancování PRV
  3. Zdravá krajina

Konference je zdarma. Svou účast prosím zaregistrujte na následujícím odkazu: https://www.zscr.cz/RegistraceKonference?konferenceID=7

Program konference naleznete níže.


Těšíme se na vás, tak neváhejte. Kapacita je omezena.

S přátelským pozdravem

Tým ZS ČR

Přílohy
konference-spolecna-zemedelska-politika-2021-fin-fin.pdf


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN