Maso z polských jatek vydávaly pražské luxusní restaurace za argentinské hovězí

6.2.2019

Restaurace, které odebíraly v Praze hovězí z problematických polských jatek, je následně vydávaly za argentinské. Takové jídlo pak stálo i tisíc korun. Ministr zemědělství Miroslav Toman (za ČSSD) to řekl na sněmovním zemědělském výboru. Zbytky léčiv v mase veterináři nezjistili, dosud prověřované kusy byly v pořádku.  Zpráva z ČT24 je v plném znění zde: https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2726498-polske-maso-prodavaly-luxusni-restaurace-v-praze-i-za-tisic-korun-vydavaly-ho-za

 

Následující web je určen všem spotřebitelům, kteří si přejí ověřit správnost údajů o původu hovězího masa prodávaného na trhu v ČR: https://www.hovezimaso.cz/

 

Vložit komentář ke článku


Partneři Zemědělského svazu ČR: