Úvodní stránka > Aktuality

Vládní nařízení prodloužené do dubna

24.3.2020

Vláda včera v pondělí prodloužila nařízení o omezení pohybu osob a uzavření restaurací o další týden. iDNES.cz přináší odpovědi na základní otázky ohledně aktuálních vládních nařízení. Více zde:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-karantena-narizeni-vlada.A200323_175044_domaci_soch

V úterních novinách se mimo jiné dočtete, že osobní doklady propadlé v březnu dál platí, upozornila Mf Dnes. Více se dozvíte ve výběru z médií, který sestavil Radiožurnál:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/koronavirus-v-cesku-cesko-prehled-tisku-vyber-z-medii-pas-obcansky-prukaz_2003240723_ako

 


Nenechte si ujít aktuální informace ke Koronaviru. Zde se můžete bezplatně přihlásit k odběru Koronavirového zpravodajství Zemědělského svazu ČR.


Komentáře:

Prosba

Ivo Svoboda | ivisvoboda@seznam.cz | 18:56 27.03.2020 |

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak vyšlo to vládní nařízení,že důchodci smí nakupovat jen od 8-10 hodin. Já pracuji s OSVČ, pracuji od 8.30 do 18,19 i 20 hodin. Když mi přišel doporucený dopis a já si pro něj šel v 8 hodin,tak mě poštovni doručovatelka vyhodila,s tim,že nejsem senior. Všechny pošty mají otevřeno nyní jen do 15 hodin a SO aNe zavřeno,tak já nemám šanci si jakoukoli zásilku vyzvednout z ČP. PROSÍM udělejte nějaké opatření proti tomuto rozhodnutí. Děkuji za pochopení S pozdravem Svoboda Ivo


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN