Úvodní stránka > Aktuality

Zemědělský svaz ČR ve spolupráci s Výzkumným ústavem živočišné výroby, v.v.i. v Praze Uhříněvsi připravil výtvarnou soutěž pro žáky základních škol

23.1.2017

Tisková zpráva

Praha 16. 1. 2017

 

TZ: Zemědělský svaz ČR ve spolupráci s Výzkumným ústavem živočišné výroby, v.v.i. v Praze Uhříněvsi připravil výtvarnou soutěž pro žáky základních škol

 

            Zemědělský svaz ČR pod hlavičkou projektu Zemědělství žije! ve spolupráci s Výzkumným ústavem živočišné výroby, v.v.i. v Praze Uhříněvsi v rámci Národního programu konzervace a využívání genetických zdrojů zvířat MZe ČR připravil pro žáky základních škol další ročník výtvarné soutěže se zemědělskou tématikou.

            Letošní obrázková soutěž se týká tématu „Národní plemena skotu, prasat, ovcí a koz“ a jejím cílem je představit laické veřejnosti a zejména dětem národní plemena hospodářských zvířat.

Soutěž je určena pro první i druhý stupeň základní školy. O vítězích rozhodne internetové hlasování. Vítězné obrázky budou vystaveny na Národní výstavě hospodářských zvířat, která se uskuteční 11. až 14. května 2017 na brněnském výstavišti. Na výherce čekají rozmanité věcné ceny.

            Obrázky můžete posílat do 24. března 2017 na adresu Zemědělského svazu ČR. Podrobná pravidla naleznete na webu: www.zemedelstvizije.cz a www.vuzv.cz.

 

Ing. Soňa Jelínková 

 

 

 

Přílohy
tz-soutez-prip-vuzv.docx


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN